-
Funkcjonalne mąki ekstrudowane
Nasza firma produkuje mąkę ekstrudowaną z różnego rodzaju ziaren: kukurydzy, pszenicy, żyta, ryżu, jęczmienia, owsa i innych. Mąki ekstrudowane znajdują swoje zastosowanie w produkcji wyrobów cukierniczych, przemyśle piekarniczym, przy produkcji półproduktów mięsnych, w przemyśle mleczarskim oraz innych gałęziach przemysłu spożywczego.
-
Mikropłatki
Oferujemy chrupiące panierki: kukurydziana i pszenna, oraz inne rodzaje są dostępne na zamówienie. Mamy możliwość produkować różne rodzaje frakcji.
-
Dodatki ekstrudowane
Dodatki ekstrudowane wytwarzane z różnych rodzajów zbóż – pszenicy, ryżu, kukurydzy i żyta, a także ich mieszanek. Mają wiele zastosowań w przemyśle spożywczym – między innymi piekarnictwie i cukiernictwie jako posypki, dodatki w przemyśle mleczarskim do serków i jogurtów, jako baza do prozdrowotnych batonów zbożowych.